Glossco

Hyvät kollegat, ammattilaiset ja kampaamoiden omistajat!

Encanta Oy toimittaa kampaamotuotteita Suomeen. Meillä on ilo esitellä teille ammattikäyttöön tarkoitettu, rajoitettu Glossco-sarja, josta yrityksemme kokenut hiusväriammattilainen on valinnut teille hiustuotteiden parhaimmistoa.

Sarjan valmistaja on Espanjan Valenciassa sijaitseva yritys, Global Cosmetic Technology S.L., joka valmistaa vain parturikampaamon käyttöön tarkoitettuja tuotteita.

Tuotteita on testattu tyypillisillä pohjoismaisilla hiuksilla ja herkällä päänahalla. Glossco-hiusvärit eivät aiheuta ärsytystä tai allergisia reaktioita, mutta niillä on kuitenkin 100% harmaanpeittokyky. Hellävarainen, pitkäikäinen väri pysyy kirkkaana ja kestää päivittäisen hiuspesun jopa 4 viikon ajan. Väriaine sisältää Akia-marjoja,avokado- ja pellavasiemenöljyä, joten väri ei kuivata hiuksia, vaan tekee ne pehmeiksi, kiiltäviksi ja eloisiksi.

Kaikki värisävyt ovat käyttövalmiita ilman sekoittamista tai neutralisointia. Oxigloss-oksidi on valmistettu nimenomaan pohjoismaisille hiuksille ja toisiin merkkeihin verrattuna sen koostumus on kiinteämpi sekä kermaisempi. Monet asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä siitä, että sekoitusprosessin aikana väriaineet ovat hajustamattomia.

Shampoolla ja hiusnaamiolla on lempeän mieto tuoksu.Ravitseva koostumus elvyttää ja hoitaa hiusta sisäisesti sekä korjaa ja vahvistaa hiuksen rakennetta.Väri ja kiilto vahvistuvat,hiuksia on helpompi käsitellä.

Toimitamme myös vaalennuspuuterit,shampoot ja naamiot erilaisille hiustyypeille sekä neutralisoivan shampoon ja hoitoaineen.Tuotteemme avulla korjataan erilaisia  hius- ja päänahka ongelmia,mm. hiustenlähtö,rasvaisuus,hilseet.

Tuotteillamme  on hyvä hinta-laatusuhde. Ota yhteyttä meihin saadaksesi hintatiedot ja tuotenäytteet:

toimisto@encanta.fi,

Fb: Encanta Oy,

puh.+358451537303


Hiusvärit

Kestoväri sis. Acai Marja ja argaaniöljy

Intensiivinen väri, jossa fosfolipidien vahva kyky tunkeutua hiuksiin yhdessä kationisten polymeerien hoitavan vaikutuksen kanssa mahdollistavat väriaineiden kulun hiuksen kuitukerrokseen. Tuloksena on voimakas, pitkäkestoinen värisuoja ja kestävä väri. Hiusten väriaineet ovat alttiita vapaiden radikaalien hiuksia heikentäviin vaikutuksiin. Acai-marjan antioksidanttinen ominaisuus neutraloi vapaita radikaaleja, joten hiukset säilyttävät luonnollisen kiillon ja pitkäkestoisen värin.
Putkilo 100 ml.

OXIGLOSS

Tasapainottava hapate-emulsio, joka on suunniteltu käytettäväksi värjäämisessä ja värinpoistossa.
Volyymit 5, 10, 20, 30 ja 40.
Pullo 1000 ml.

DECOGLOSS

Decogloss Vaalennusaine. Väriaine tiivistetyssä jauhomuodossa vähentää sekoituksessa syntyvää pölyä.
Purkki 1 kg.

DECOPLEX, PEHMEÄ VAALENNUS, SUOJA  RIKKOUTUMISELTA

Suojaa rikkoutumiselta –korkealaatuinen vaalennus – hoito hiuksille
DECOPLEX-uusi vaalennus PLEX-tekniikalla, joka täyttää kaikki vaatimukset kaksoisvaikutuksensa ansiosta: pehmeä vaikutus ja suojaus rikkoutumiselta.
Sen ainutlaatuinen PLEX-formula, jolla on suuri polymeerien ja hoitoaineiden pitoisuus, suojaa hiusrakennuskuituja vaalennusprosessin aikana saavuttaen erinomaiset tulokset ja samalla hoitaa hiuksia. Kun valkaisu on päättynyt, hiukset ovat terveempiä, pehmeämpiä ja sileämpiä kuin tavallisen vaalennuksen jälkeen.
Loistava tulos ja erittäin syvä vaalennus vain yhdellä käyttökerralla.
Tuote vaalentaa  hiuksia yli 7 astetta kerrallaan.
Tuotteen vaikutus on niin lempeä, että  vaalentamisaikaa  voidaan pidentää halutun tuloksen  saavuttamiseksi  vahingoittamatta hiuksia.
TASAINEN VÄRI TYVISTÄ LATVOIHIN.
DECOPLEXin ansiosta väri on tasainen tyvistä latvoihin. Uusi vaalennusjauhe auttaa väriaineiden  keltaisten sävyjen poistumisen.


Carta Namony 400

NAMONY ammoniakiton hiusväri

 ammattilaiskäyttöön, ilman ammoniakkiyhdisteitä ja ilman PPD:tä. Koostumus sisältää bambuöljyä ja Inkaöljyä. Inkaöljy on valmistettu kylmäpuristamalla perulaisen Sacha Inchikasvin siemenistä. Sen ainutlaatuinen koostumus on tulos suuresta määrästä hyviä rasvahappoja, kuten Omega-3, Alfalinoleenihappo, Omega-6, Omega-9. Öljy sisältää myös vitamiineja A ja E, proteiineja ja mikro- sekä makroainesosia.

Elvyttää erinomaisesti ihoa, hiuksia ja kynsiä, uudistaa vaurioituneita kudoksia, kohentaen niiden elastisuutta ja kollageenin tuottoa. Suojaa vapaiden radikaalien vaikutuksilta, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä hiuksia. Väriaine hoitaa ja kosteuttaa hiuksia, väri kestää 6 viikkoa. NAMONY peittää harmaat hiukset 100 %. Väri säilyy haalistumattomana pitkään. ei aiheuta kutinaa eikä sisällä tuoksua. Bambuöljy kosteuttaa, vahvistaa ja antaa kiiltoa hiuksiin. Yhdistelmäöljy ei vain nopeuta hiusten värjäytymistä, vaan myös varmistaa väriaineen tunkeutumisen hiussuomuihin. Omega 3, 6 ja 9 kosteuttavat ja ravitsevat hiusten juuria, tehden hiuksista pehmeämmät jahelpommin käsiteltävät. Ensimmäisestä kerrasta lähtien saadaan hiuksiin upea väri ja kiilto.

Käyttöohje: ilman ammoniakkia – ammattilaiskäyttöön tarkoitettu hyvä hiusten väriaine, vaalennus kolmella sävyllä 35 minuuttia. Peittää harmaat hiukset täydellisesti. Vaikuttaa lempeästipäänahkaan.

VALMISTAMINEN: Yhtä värjäyskertaa varten, sekoita 100 g NAMONY väriainetta ja 150 g Clossco hapetetta, yhteen seokseen voi samanaikaisesti sekoittaa 3 lajia hapetetta 10, 20 ja 30 vol.

Jos halutaan sävy sävyyn tai sävyä alemmas, valitsemme hapettimen 10 vol. Jos tavoitteena on värjätä harmaat hiukset tai kaksi astetta vaaleammiksi, käytetään hapetetta 20 vol. Vaalennettaessa kolme astetta, käytetään hapetetta 30 vol.

Käyttö: laitetaan ensin juuriin ja tarvittaessa loppuosa koko hiusmassaan. Käytettäessä menetelmää GREY: Harmaus 0 % -70 % värjäämme valmiilla sävyllä. Annetaanvaikuttaa 35 minuuttia. 70 % – 100 % harmaat hiukset, sekoitetaan puolet toivotusta sävystä puoleen luonnollista sävyä, vaikutusaika 35 minuuttia. Jos ei ole harmaita hiuksia, käytetään toivottua sävyä ja annetaan vaikuttaa 30 minuuttia.

Koskaan ei saa laimentaa hapetetta vedellä!

Putkilo 100 ml

Color Beat ,suorapigmenttiväri
 
​on uusi kosmeettinen värjäysaine. Puolipermanenttinen värjättävä voide, joka ravitsee hiuksia monipuolisesti ja antaa niille uskomattoman kiillon ja pehmeyden.
Ei sisällä ammoniakkia, peroksidia, sulfaatteja ja para-fenyleenidiamiinia (PFDA).
Rikastettu gardenia- ja kookosöljyllä.
Öljypohjainen yhdistelmä, joka koostuu triglyserideistä, muistuttaa hiusten oman proteiinirakenteen ja pienen molekyylipainonsa ja lineaarisen ketjurakenteensa ansiosta pystyy tunkeutumaan hiuskuitujen syvempiin kerroksiin.
100 ml

Color Cleaner, värinpoistoaine

Värin poistamiseen iholta hiusten värjäyksen jälkeen
KÄYTTÖ:
Tuotetta laitetaan pumpulityynyyn (vanulappuun).
Pyyhitään iho kasvoista, korvista, kaulasta ja käsistä.
Huuhdotaan.
Tuotteen joutumista silmiin tulee välttää.
Pullo tulee säilyttää suljettuna.
Määrä 250 ml


Shampoot, hoitoaineet, muut tuotteet

Reset Clean kuoriva shampoo

Kuoriva shampoo, joka sisältää jojoba-helmiä, puhdistaa päänahan syvästi. Pesun jälkeen kosteutetut hiukset näyttävät kiiltäviltä, saavat paljon volyymiä ja keveyttä, koska shampoo poistaa tehokkaasti tuotejäämät juurista.

Lisäksi Reset Clean auttaa vähentämään talin erittelyä rasvaisissa hiuksissa..

Reset Clean on suositeltavaa käyttää 15 päivän välein poistamaan hiuksista mahdollisesti jääneet tuotejäämät tai minkä tahansa lian..

Tuote kosteuttaa, syväpuhdistaa hiuksia ja päänahkaa sekä lisää tuuheutta!

Reset Clean sisältää jojoba-helmiä, jotka säätelevät talin eritystä päänahassa sekä ylläpitävät pH: ta ja torjuvat hilseitä. Sen käyttö vahvistaa hiuksia juurista latvoihin ja antaa niille sileän, kiiltävän ulkonäön, parantaa väriä ja palauttaa niiden luonnollisen rakenteen.

250 ml

SMOOTHIE, Shampoo Mansikka

Ravitsee hiukset, sisältää aminohapot, jotka parantavat hiukset sisäpuolelta
Hoitaa, antaa pehmeyttä ja loistoa
Sopii kaikille hiustyypeille, erityisesti ohuille hiuksille
Käyttöohje:
Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin ja hiero, huuhtele huolellisesti
500 ml, 1000 ml

SMOOTHIE, Mansikka naamio, hiushoitoon

Ravitsee ja sopii kaikille hiustyypeille, varsinkin ohuille
Ei tee hiuksia painavaksi, kosteuttaa, sisältää aminohapoja, jotka hoitavat hiukset, poistaa ja estää hiusten halkoamista, antaa kiiltoa.
Käyttö:
Levitä puhtaisiin kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 3-5 minuuttia, huuhtele
1000 ml

SMOOTHIE Biphasic 

SMOOTHIE kaksiaineinen hoitoaine: kosteuttaa, ravitsee ja antaa kiiltoa.
Kasviproteiinipohjainen: kaura, maissi, soija ja vehnä.
Hiustenhoitotuote, helpottaa ja parantaa hjusten harjaaminen, kosteuttaa, ravitsee, parantaa, tasoittaa, antaa lisää kiiltoa, suoristaa, poista volyymin. UV-suodatin PROTECTOR. Metsämansikan tuoksu ja lämpösuoja (hiustenkuivaja, suoritusraudat) Ei jätä mitään jälkiä.

Kaksiaineinen, useita vaikutuksia.
Aine 1: vaahto (valkoinen) sisältää hoitoaine, joka antaa kosteutta, kiiltoa ja pehmeyttä, helpottaa hjusten harjaaminen.
Vesiaine 2: (vaaleanpunainen) sisältää UVA-suoja, antioksidantti, 4 kasviproteiinia, antistaattista ainetta, suoristaa.
Käyttöohje
Ravista tuote, sekoita kaksi ainetta.
Levitä kosteisiin hjuksiin.
Harjaa hjukset.
Älä huuhtele!
500 ml

Perfect Repair, Korjaava Shampoo

Ravitseva shampoo, joka sopii vaurioituneille, vaalennetuille tai huokoisille hiuksille. Sisältää Argan-öljyä.
Pullo 500 ml, 1000 ml.

Perfect Repair, Hiuksiin Jätettävä Naamio

Keratiini-jogurtti naamio
Vahvistaa hiusten rakennetta. Näkyviä tuloksia jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Antaa lisää kiiltoa ja palautaa hiusten omaa joustavuutta.
Antaa voluumia hiusjuurille sekä luo suoristettujen hiusten efektiä
Käyttöohje: pese ja kuivaa hiukset pyyhkeelä, laita pieni määrä ainetta koko päähän
yksi hiussortuva kerrallaaan samalla venyttäen sen suoraksi. Älä huhtelee.
Tilavuus: 250 ml.

Avocado, Hoitoaine

Avocadoöljyä sisältävä, syväkosteuttava hoitoaine kuiville ja elottomille hiuksille. Selvittää välittömästi vaikeimmatkin hiukset aikaansaaden upean painottoman kiillon. Avocadoöljyn antioksidanttinen vaikutus suojaa hiusvärejä, jättäen samalla hiukset silkin pehmeiksi ja helposti kammattavaksi.
Käyttö: Levitä pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa läpi ja anna vaikuttaa 3-5 min. Huuhtele lämpimällä vedellä.
1000 ml


Pure balance, Shampoo helposti rasvoittuville hiuksille

Shampoo vähentää ja normalisoi talin eritystä (juurten rasvoittumista).
Koostumus sisältää B-ryhmän vitamiineja, aminohappoja ja kasviuutteita. Puhdistaa päänahan ja palauttaa tasapainon.
Hoitokuurina riittää 250 ml.
KÄYTTÖ:
Laitetaan kosteisiin hiuksiin ja tehdään hieronta.
Huuhdellaan hiukset huolellisesti.
Määrät: 500 ml, 1000 ml

Protective Color, Shampoo

Väriä suojaava shampoo pesee ja hoitaa värjätyt hiukset hellävaraisesti. Sisältää aurinkosuodattimen, joka suojaa UV -säteiltä.
Pullo 500 ml, 1000 ml.

 

Total Volume Tuuheuttava, Shampoo

Antaa tuuheutta hennoille hiuksille. Sisältää 3D-aktivoijan.
Pullo 500 ml, 1000 ml

TotalVolyme, Hiusnaamio 

Ammattilaisten tuote, sisältää bambu- ja oliiviöljyä. Antaa hiuksille tuuheutta, ravitsee, kosteuttaa, parantaa ja pehmentää hiuksia.  Saa nopeasti hiukset näyttämään kiiltävämmiltä ja paksummilta. Tehokas antioksidanttivaikutus. Tuote selvittää pörröiset hiukset.

Käyttö: Levitä puhtaisiin  pyyhekuiviin  hiuksiin. Jätä se 2-5 minuutiksi. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä.

Purkki 500 ml.


Frequent Use Shampoo, Päivittäiseen Käyttöön

Shampoo päivittäiseen käyttöön, tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Ph 5,5.
Pullo 500 ml, 1000 ml


White & Silver, Shampoo vaaleille ja harmaille hiuksille (hoitava)

Valkoinen & hopea.

Shampoon koostumukseen kuuluu pigmenttejä, jotka neutralisoivat keltaisuutta ja antavat hopeista kiiltoa.
Tasoittaa vaalean värin.
KÄYTTÖ:
Laita shampoota kosteisiin hiuksiin.
Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia.
Huuhtele huolellisesti.
VAROITUS:
Tämä tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Tehkää testi ennen käyttöä: laittakaa tuotetta korvan taakse ja antakaa vaikuttaa 48 h.
Jos ilmenee ihon punoitusta ja kutinaa, älkää käyttäkö tuotetta.
Älkää käyttökö kulmakarvojen tai silmäripsien vaalentamiseen.
Säilyttäkää lasten ulottumattomissa.
500 ml, 1000 ml

Onion shampoo, Shampoo Sipuli

Shampoo heikoille, väsyneille hiuksille. Tuote sisältää  sipuliuutetta ja kasveista saatuja  aktiivisia aineita, joilla on virkistävä vaikutus hiuksiin. Shampoo  vahvistaa hiuksia ja antaa niille elinvoimaisuutta.

1000 ml

Hiusnaamio Sipuli

Ravitseva naamio sisältää sipuliuutetta ja kasviproteiinikompleksia, joka virkistää, ravitsee ja hoitaa hiuksia, tekee niistä vahvempia, kiiltäviä ja silkkisiä.

Pese hiukset, levitä tuote ja anna vaikuttaa  5-10 min. Huuhtele.

1000 ml

Sipulivoide 

Elvyttävä voide väsyneille ja heikentyneelle hiuksille. Tuote sisältää  sipuliuutetta joka aktivoi veren mikrokierron päänahassa. Toimii virkistävänä hiushoitona, stimuloi kasvua ja tekee hiuksista vahvempia ja terveempiä.

Levitä tipoittain päänahkaan, hiero ihoon hierontaliikkeillä, älä huuhtele!

100 ml

Shampoo Kookos

Shampoo kuiville ja värjätyille hiuksille.
Tuote sisältää kookosuutetta, joka kosteuttaa ja elvyttää hiuksia, tekee niitä kiiltäviksi, kosteutetuksi ja vahvoiksi.
1000 ml

Hiusnaamio Kookos

Naamio kuiville tai rasittuneille hiuksille. Tuote sisältää kookosuutetta, joka runsaan määrän proteiineja, lipidejä ja mikroelementtejä. ****ansiosta palauttaa kosteuttaa ja ravitsee hiuksia. Hiusnaamio tekee hiuksista huomattavasti terveellisempiä, kiiltävämpiä ja pehmeämpiä.
Levitä puhtaille hiuksille, pidä 5-10 minuuttia, huuhtele.
1000 ml

Kookosöljy

Kookosöljy vaurioituneiden tai kuivien hiusten korjaamiseen. Erityisesti suunniteltu kosteuttamaan ja palauttamaan hauraita hiuksia sekä suojaamaan ja suoristamaan kiharaisia ​​hiuksia.
Levitä kosteille hiuksille.
Älä huuhtele.
100 ml

VIT ACTIVE  SHAMPOO (Glossco) hiusten lähtöä vastaan
Aktiivinen shampoo estää hiustenlähtöä. Sen ainesosat kosteuttavat ja kiinteyttävät  päänahkaa, aktivoiden samallaverenkiertoa ja stimuloiden hiusten kasvua. Vit Active on shampoo, joka hoitaa ja puhdistaa päänahan glykolihapon avulla.
Käyttö:
Levitä kosteisiin, puhtaisiin hiuksiin ja hiero, kunnes sampoosta tulee emulsio. Pese hyvin runsaalla vedellä. Pese toisen kerran tarvittaessa.
500 ml ,1000l

Scalp Control shampoo

Shampoo hilsettä vastaan (parantava)
Shampoo poistaa hilseen pysyvästi
Poistaa päänahasta kutinan ja hilseilyn.
Koostumus: mentoli ja antimikrobiset ainesosat
 
1000 ml, 500 ml

SHAMPOO KIHAROILLE JA AALTOILEVILLE HIUKSILLE

 Shampoo on tarkoitettu aaltoileville ja kiharoille hiuksille, sisältää jojoba öljyä. Kosteuttaa, ravitsee ja korostaa kiharoita, parantaa hiusten rakennetta ja antaa joustavuutta sekä pehmeyttä.

Shampoo Waves & Curls suojaa hiuksia ulkoisilta haitoilta antioksidanttikaavansa ansiosta. Sopii kaikille hiustyypeille.

Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin ja hiero, kunnes tuote on levitetty tasaisesti hiuksiin. huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä.

500 ml, 1000 ml

HIUSNAAMIO LAINEET JA KIHARAT

Huuhtelu hiusnaamio on tarkoitettu kiharoille ja aaltoileville hiuksille sheavoilla
KARITEVOI Sheavoilla on erinomaiset kosteuttavat ominaisuudet hiuksille. Antaa pehmeyttä ja kiiltoa, ei ole raskas.
Kemiallinen koostumus: A ja E vitamiinit Sinkki, kalsium ja rauta Fytosterolit ja triterpeenit, Rasvahappo,

Ratkaisee ongelmia: 

Värjättyjen hiuksien kuivuus;
Hiusten hauraus ja sekavuus;
Kaksihaaraiset hiukset;
Haalea väri ja kiillon puute;
Uupumus liiallisesta auringonvalosta sekä suolaisesta merivedestä; Kutina ja hilseily; 
Hilse

KÄYTTÖ:Levitä kosteisiin hiuksiin ja hiero, kunnes tuote on levitetty tasaisesti. huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä.

 500 ml

Granaattiomena – shampoo kaikille hiustyypeille.

Granaattiomena sisältää  runsaasti A-, B-, C- ja E-vitamiineja, kaliumia, fosforia, magnesiumia, kalsiumia ja natriumia.

Tämän ansiosta shampoolla on erinomaiset antioksidantti – ominaisuudet, tuote elvyttää hiuksia ja  auttaa säilyttämään hiusvärin pidempään runsaan tanniinin määrän takia.

KÄYTTÖ:

Levitä kosteisiin hiuksiin ja hiero, kunnes saadaan  tasainen emulsio, huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä.

 1000 ml

GRANAATTIOMENA – HIUSNAAMIO.

Suojaava hiusnaamio granaattiomenauutteella ravitsee intensiivisesti hiuksia, tekee niistä pehmeät ja kiiltävät, sekä suojaa hiuksia ulkoisilta vaikutuksilta.
 
GRANGAATTIUUTE
 
Granaattiomenassa on runsaasti A-, B-, C- ja E-vitamiineja, kaliumia, fosforia, magnesiumia, kalsiumia ja natriumia.
 
Sillä on erinomaiset antioksidanttiset ja elvyttävät ominaisuudet, runsaasti tanniineja, jotka auttavat ylläpitämään hiusten väriä pitkään.
 
C- ja E-vitamiinien vaikutus on erittäin tärkeää, koska se lisää granaattiomenan antioksidanttiaktiivisuutta ja suojaa soluja vapautuvilta vapailta radikaaleilta.
 KÄYTTÖ:
Levitä tarvittava määrä kosteisiin, pyyhekuiviin hiuksiin, pidä 5-10 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti vedellä.
1000 ml

TERAPEUTTINEN SHAMPOO / TERAPIA MIEHILLE/

Baikalin vuohennokka (Scutellaria baicalensis)
Puhdistava ja vahvistava, mentolia sisältävä shampoo antioksidantisella vaikutuksella.

Shampoon aineet elvyttävät hiuspohjaa, antavat mentolin tuoreuden tunnetta. Shampoo sisältää kasviuutteita ja ainutlaatuisen baikalin vuohennokka kasvin uutetta, soija ja vehnänalkioita. Shampoon proteiinit, mineraalit ja lipidit tekevät hiuksista vahvat ja terveet.

Ihanteellinen yhdistettynä Man Therapy hiustenhoitoemulsioon.

Tulokset:

Terve päänahka.
Vahvemmat ja terveemmät hiukset.
Rauhoittava ja elvytettävä vaikutus.
Virkistävä tunne mentolin ansiosta.

KOSTEUSEMULSIO hilsettä vastaan 

Kosteusemulsio, joka pysäyttää hilseen ilmestymisen. Se rauhoittaa päänahan ärsytystä ja lopettaa kutinan.
Aine sisältää piroctone-olaminea, joka poistaa päänahan rasvoittumista ja B-vitamiinia, joka nopeuttaa suomukerroksen palautumista.
Piroctone olamin on tunnettu sen bakteeri- ja sienistaattistenominaisuuksien ansioista. Tämä aine on suunniteltu erityisestiiholla elävää, ihottumia ja hilseilyä aiheuttavaa ​​Pityrospor-umovalea vastaan.

Emulsion käyttö helpottaa myös päänahan dermatiitti-oireita.
Vitamiini B vaikuttaa parantavasti parakerotoosiin.
150 ml

EMULSIO HIUSLÄHTÖÄ VASTAAN

Sisältää baikalinia ja argininia

Hiushoitotuote  MAN THERAPY –sarjasta on erityisesti suunniteltu torjumaan hiustenlähtöä, varsinkin kausivaihtelunaikoina, silloin kun päänahka on herkempi ja tarvitsee erityistä hoitoa. 

Baicaliinilla ja arginiinilla rikastettu emulsio, joka suojaa stressistä, tasapainottaa solujen toimintaa ja parantaa hiusten kasvua.
  Tuote pystyy aktivoida kantasolut, mikä johtaa suurempaan hiusten tiheyteen.

TULOKSET

Hiushoitotuotteen avulla:
– Hiusten kasvu kiihtyy.
– Hiusten tiheys lisääntyy.
– Solujen ikääntyminen ja hiustenlähtö hidastuu.

150 ml

MatiCOLOR 100ml
 
Emulsio poistaa keltaisuuden, joka muodostuu kemiallisten prosessien tuloksena hiusten värjäämisessä. Tai luonnollisten ja oksidatiivisten muunnosten vuoksi harmaa, hopeinen, helmi tai violetti sävy.
Unelma haluamasta hiusväristä tulee todelliseksi.
MATICOLOR suojaa hiuksia ensimmäisestä levityshetkestä. Sopii erityisesti vaurioituneisiin hiuksiin. Koostumus sisältää suojaavia ja korjaavia ainesosia, jotka antavat loiston hiuksille.
MATICOLOR ei sisällä parabeeneja ja agressivisia kemikaalisia yhdistelmija. MATICOLOR on monipuolinen kasviöljyjen sekoitus, sisältää ravinteita ja E-vitamiineja. Öljyn synerginen sisältö  ja ”ei pisaroita” – rakenne on helppo soveltava yhdiste, joka pääse syvälle hiuksiin ja antaa selkeän tuloksen.
Uudet ja trendikkäät sävyt – nopeasti ja helposti!
 

Amatsonin kristalli

öljy
Terapeuttinen seerumi hiuksiin, sisältää andibor – puun öljyä. Tämä puu kasvaa Amazonin trooppisessa metsässä, sitä kutsutaan Brasilian mahongiksi.
Palautusseos vaurioituneille ja kuiville hiuksille. Poistaa kähäryyden, suojaa hiusten rikkoutumisilta, elvyttää, antaa loistava kiiltoa.
Levitä puhtaille kosteille tai kuivatuille hiuksille.
Älä huuhtele.
100 ml

 
Fix gloss Hiuslakka 
 
Fixgloss jähmettää kampauksen. Ihanteellinen lakka viimeistelyyn taaten täydellisen pidon ja upean kiillon.
Tasainen suihke ei pisaroidu, eikä jätä kerrostumia hiuksiin ja lähtee harjaamalla.
Käyttö: suihkuta tasaisesti muotoilun jälkeen jähmettääksesi kampauksen.
750 ml

 

Gloxyl (edistää hiusten kasvua )
 
Hiustenlähtöön. Rasvaisten hiusjuurien intensiivinen hoito.
Yksi pakkkaus / yksi hoitokurssi.
 
N-asetyylikysteiini ja N-asetyyli-L-metioniini aminohapot vaikuttavat kollageenin muodostumiseen ja ehkäisevät päänahan liiallista rasvoittumista.
Maitoproteiini elvyttää ja mahdollistaa ihon solujen uusiutumisen.
Etil-pantenol kosteuttaa ja suojaa hiuksia ulkoisilta rasituksilta.
Inositoli stimuloi päänahan aineenvaihduntaa parantaen hiusten juurten ravinnon saantia.
 
Ohjeet:
Levitä puolet ampullista puhtaasti pestyihin hiuksiin (poista ylimääräinen vesi pyyhkeellä).
Pipetoi liuos iholle, jakaa hiukset riveiksi ja hieroa päänahkaan.
Niin tehdään 5 päivää.
Hiuksia ei tarvitse pestä ennen liuoksen levittämistä, sillä on kumulatiivinen vaikutus.
Loput liuos levitetään päänahalle kahdesti viikossa, on tärkeää pestä hiukset ja päänahka ennen levittämistä.
Tämän jälkeen levitetään kerran viikossa puolet ampullista.
Älä huuhtele ennen seuraavan hiusten pesua!
Pakkaus: 12 x 6 ml
 
 


Uusi tuote: Upeat Volyymikuplat spray (Glossco styling)

Antaa hiuksille pehmeyttää ja kiiltoa.
Antaa volyymia hiusjuurille, ei muuta väriä.
Älä huuhtele! Käyttö: Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin hiuksiin.
Kampaile ja muotoile.
250 ml.


Potion Gloss hoitovoide, joka parantaa ja silottaa hiusten rakennetta. 
 
Magic voide, joka parantaa ja silottaa hiusten rakenetta. Kosteuttaa ja ravitsee hiuksia syvältä. Voide on rikastettu kasviproteineilla ja kollageenilla jotka antavat hiuksille tuuheutta, paksuutta ja juostavuutta. Suoristaa hiuksia ja lisää kiiltoa. Anti-rikkoutumis ja lämpösuoja. Hiuksista tulee vastustuskykyisemmät hius-harjalle ja ulkoisille hyökkäyksille. Antaa hyvän suojan suoristusraudalle ja hiustenkuivaajalle.
UV suoja. (Ilman ponnekaasua)
 
150 ml.

Waves Curls, Aallot ja kiharat 

Kiinnittää kiharat ja kutrit, luo aalto, kosteuttaa.
Koostumus sisältää 5 kasviöljyä, antaa kiiltoa.
Antioksidantti, lämpösuojä, elpyy ja suojaa hiukset ulkoisista arsykkeistä
Pitkäaikainen vaikutus
Ilman kaasua
Käyttö:
Levittää kosteisiin hiuksiin ja kuivaa pyyhkeellä saadaksesi ”luonnollinen kihara”-efekti, kuivaa ilmassa
Saadakseni merkittävän vaikutuksen käytä diffuusorin.
150 ml.

MATT vahaa (miesten)IMG_2298-27-07-17-03-27

Sopii muotojen luomiseksi ”vain yksi pieni ele”
MATT pitää muodon pitkään – fiksaatio, himmeä vaikutus
Erityisesti lyhyille ja keskipitkäisille hiuksille
Rikastettu ginseng-uuttella ja mineraalisuolalla
hiushoito, nesteytys ja ravitsemus
Käyttö: Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile haluttuun tyyliin käsin
Ammattikäyttöön. 100ml

MATT erityisen vahva (miesten)

Sopii muotojen luomiseksi ”vain yksi pieni ele”
MATT pitää muodon pitkään – fiksaatio, himmeä vaikutus
Erityisesti lyhyille ja keskipitkäisille hiuksille
Rikastettu ginseng-uuttella ja mineraalisuolalla
hiushoito, nesteytys ja ravitsemus
Käyttö: Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile haluttuun tyyliin käsin
Ammattikäyttöön. 100ml

Fibrous Gum Kuituvaha (styling)

Kuituvaha, joka antaa volyymia ja rakennetta hiuksille.
Se pystyy ”pörröttä” hiukset, antaa volyymia ja sileyttä .. sisältää polymeerin (nestemmainen).
Ei jätä jälkiä, hiukset ei tule rasvaiseksi eikä painavaksi.
Sopii erinomaisesti lyhyille ja keskipitkiille hiuksille.
Käyttö:
Levitä vahan kuiville hiuksille ja muotoile haluamasi tyylin. Lämmittele vahan kädessä ja taputa varovasti, saadaksi web-effekti. Basic – langat, jotka putoavat joko kosteille tai kuiville hiuksille.
100 ml.

SUN CODE

kevyt aurinkovoidetta sisältävä suihke, joka suojaa auringolta, kosteuttaa ja ravitsee hiuksia koostomuksensa ansiosta. Sisältää runsaasti proteiineja, entsyymejä ja α-hydroksihappoa.Suihke suojaa hiuksia auringon aiheuttamilta vaurioilta kuin näkymätön huntu.

Suihkeessa on runsaasti vitamiineja, hiilihydraatteja ja entsyymejä kookos- ja papaijauutteista, jotka  kosteuttavat, ravitsevat ja tuovat antioksidanttivaikutuksia.

Tuote
– kosteuttaa hiukset
– poista auringon aiheuttaman kuivuuden ja huokoisuuden
– suojaa UV-säteilystä – helpottaa kampaamista
– ei sisällä öljyä – ei jätä jälkiä
– tuoksu on herkullisen trooppinen.

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Levitä tasaisesti kuiville tai kosteille hiuksille ennen altistumista auringolle tai sen aikana. Toista tarvittaessa uimisen jälkeen.
240 ml

HIUSTEN HOITO HYALURONIC XTREM   

Korjaava shampoo vaurioituineille, kuiville ja värjätyille hiuksille. Sisältää hyaluronihappo ja hapan PH. Luo terveen ulkonäön, parantaa hiusten väriä. Hyaluronihappo kosteuttaa (myös kiharat hiukset), antaa kiiltoa, joustavuus ja pehmeys.                                Käyttö: Levitä kosteille hiuksille ja hiero hiuksiin hierontaliikkeillä kunnes saadaan homogeeninen emulsio.  Jätä 2-3 min. Huollisesti huuhtele suurella määrällä vettä.  
                                       
  500 ml.

HYDRA XTREM

Glossco Professional esittelee uuden voimakkaan nesteytyshoidon, joka korjaa hauraimpienkin hiusten kuidut jo ensimmäisestä hoitokerrasta. Tuote luo hiuksille poikkeuksellisen kiillon ja pehmeyden, vahvistaa hiuksia, antaa niille joustavuutta ja voimaa. Hiukset kosteutuvat voimakkaasti, mikä lisää värin säilymistä pidempään.

SISÄLTÄÄ KERATIINIA JA HYALURONIHAPPOA
Keratiinin ja hyaluronihapon ansiosta tuote antaa kosteutta, suojaa ja ravitsee
hiuksia, tekee niistä pehmeitä, vahvoja ja kiiltäviä: säilyttää hiusten värin, suojaa
ulkoisilta tekijöiltä.
Tuotteen teho:
-Palauttaa heikentyneiden hiusten rakenteen.
-Optimaalinen nesteytys
-Poikkeuksellinen pehmeys ja kiilto
-Säilyttää hiusten värin
-Hoitaa
– Estää kiharointumisen
– Vahvemmat ja terveemmät hiukset.
30 ml

Hiusten ja päänahan hoito. Naamio Natur Therapy- kaneli (luonollinen yhdiste)

Korjaava naamio heikoille ja hennoille hiuksille.                                    
– Estää hapettumista                          
– Antaa kosteutta ja pehmeyttä                                    
– Antioksidantti                              
– Kontroloi talirauhasta                                          
– Tanniinit (muodostaa suojakalvon )                
Kåyttö: Laita keskelle päätä ja levitä jureistä latvoihin.  Jätä 5 minuutiksi. Huuhtele suurella määrällä vettä.                                          
500 ml.

Hiusten ja päänahan hoito. Shampoo Natur Therapy- kaneli (luonnollinen yhdiste).

Korjaava shampoo heikoille ja hennoille hiuksille.
– Antioksidantti,
– Säätelee talirauhasta
Tanniinit ( muodosta suojakalvon negatiivisesta vaikutuksesta). 
 Käyttö:  Levitä kosteille hiuksille ja hiero hiuksiin hierontaliikkeillä kunnes saadaan homogeeninen emulsio.  Huuhtele suurella määrällä vettä.                                                      

500 ml.

Shampoo Natur -Kannabis        

Renttouttuva shampoo herkälle iholle. Se suojaa ihon ärsytyksestä. Kosteuttaa ja vahvistaa. Hamppuöljy auttaa huolehtimaan hiuksia sisäisesti, parantaa juurikasvua luonnolisten proteiinien ja rasvahappojen ansiosta.  Antioksidanttinen voima auttaa rauhoittaa ja keventää herkän päänahan. 
Käyttö. Levitä kosteisiin hiuksiin. Hiero hiuksiin hierontaliikkeillä, kunnes saadaan homogeeninen emulsio. Huuhtele isolla määrällä vettä.   
                                 
 500 ml.

Hiusten ja päänahan hotito.  Luononhoitonaamio.

Rentoutuva naamio herkille ja heikoille hiuksille. Suunniteltu torjumaan ärsytystä, kutinaa ja polttamista. Kosteuttaa ja vahvistaa hiukset. Hamppuöljy auttaa huolehtimaan hiuksia sisäisesti, parantaa kasvua sisältämien luonnolisten proteiinien  ja rasvahappojen ansiosta. Antioksidanttien voima rauhoittaa ja keventää herkän päänahan.

Käyttö: Laita keskelle päätä ja levitä juurista latvoihin. Jätä 5 minutiksi. Huuhtele vedellä huollellisesti.  

500 ml